Μήνυμα του Προέδρου

Email Εκτύπωση

"… Η συνεχής και επιτυχής αντιμετώπιση κρίσεων είναι το καλύτερο σχολείο, αλλά και το βασικό κίνητρο εξέλιξης…"


Το γεγονός ότι η εταιρεία μας έχει ιστορία 132 ετών αποδεικνύει ότι γνωρίζει να επιβιώνει, να προσαρμόζεται και να προοδεύει. Κι ακόμη περισσότερο, αποδεικνύει πως η αξιοπιστία, η εχεμύθεια και η σοβαρότητά μας ήταν και είναι η σταθερή βάση για τις άριστες σχέσεις μας με τους πελάτες μας.

Όλα έχουν σημασία. Η συνέχεια στην εξέλιξη της εταιρείας, η ομαλή διαδοχή, οι οικογενειακές αξίες, η σταθερή προσήλωση στη διαφύλαξη του καλού μας ονόματος. Όλα αυτά είναι στοιχεία που ενδυναμώνουν τη σημερινή μας λειτουργία. Το πιο σημαντικό είναι ότι η Πετροπουλάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. είναι μια σύγχρονη εταιρεία με ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια, άψογη τεχνολογική και οργανωτική υποδομή, έμπειρα και πιστοποιημένα στελέχη σε συγκεκριμένους τομείς της Κεφαλαιαγοράς, μια εταιρεία με το δυναμισμό που επιβάλλει η σημερινή πραγματικότητα.

Ο τομέας των επενδύσεων αλλά και η χρηματιστηριακή αγορά αποτελεί για εμάς το χώρο όπου κινούμαστε με επιτυχία, χάρη στην πολυετή γνώση και την εμπειρία μας. Εξακολουθούμε να διευθύνουμε με υπερηφάνεια μία από τις μακροβιότερες επιχειρήσεις στον Ελληνικό χώρο και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση. Όχι μόνο γιατί αυτό είναι το ηθικό μας χρέος στους θεμελιωτές της Πετροπουλάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., αλλά και γιατί πιστεύουμε πως με το να είμαστε άξιοι συνεχιστές του έργου τους, συμβάλλουμε στην εξέλιξη και την ευημερία των επενδυτών και του τόπου μας.   

Φιλικά,

Πετροπουλάκης Ηλίας